Griep en pneumokokken vaccinaties op dinsdag 31 oktober – Huisartsenpraktijk Wildemansteeg – Wijk bij Duurstede
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Wildemansteeg
Wildemansteeg 1 3961AP
Wijk bij Duurstede

Terug naar overzicht

Griep en pneumokokken vaccinaties op dinsdag 31 oktober

In oktober zullen de patiënten die in aanmerking komen weer een uitnodiging ontvangen voor de griep en/of pneumokokken vaccinatie.

De vaccinaties zullen vanwege de ruimte, weer in sportcomplex Marienhoeve gegeven worden. Dit vindt plaats op dinsdag 31 oktober.

Dit najaar ontvangen patiënten van 60 jaar en ouder of met een verhoogd risico om ernstig ziek te worden van de griep weer een uitnodiging voor de griepvaccinatie.  Patiënten van 63 tot en met 66 jaar (geboren vanaf 1-1-1957 tot en met 31-12-1960) ontvangen tevens een uitnodiging voor de pneumokokken vaccinatie. Deze uitnodigingen ontvangt u tegelijk in oktober.

Komt u wel in aanmerking voor een griep- of pneumokokkenprik, maar heeft u half oktober geen oproep ontvangen? Belt u dan met onze praktijk! Dan maken wij dit voor u alsnog in orde.

Komt u niet in aanmerking, maar wilt u wel een griep/pneumokokkenprik?
Indien u niet in aanmerking komt voor de griep/pneumokokkenvaccinatie maar wel een vaccinatie wenst, dan kunt u dat met de huisarts overleggen. Indien u het vaccin dan krijgt, dient u zelf de kosten voor het vaccin te voldoen.

Zie hier voor meer informatie over de griepprik.

Zie hier voor meer informatie over de pneumokokkenprik.

 

Publicatiedatum: 30-08-2023