Tweede AZ vaccin en herhalingsoproep overheid voor coronavaccinatie bij 60-plussers – Huisartsenpraktijk Wildemansteeg – Wijk bij Duurstede
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Wildemansteeg
Wildemansteeg 1 3961AP
Wijk bij Duurstede

Terug naar overzicht

Tweede AZ vaccin en herhalingsoproep overheid voor coronavaccinatie bij 60-plussers

Alle patiënten die hun eerste AstraZeneca vaccin van ons ontvangen hebben in april en mei zijn uitgenodigd voor de tweede vaccinatie op 24 juni of 8 juli in het sportcomplex (neem de oproep, vaccinatiekaart en gezondheidsverklaring mee). Ook voor mensen onder de 60 jaar is dit het advies, het is de veiligste en meest effectieve oplossing. Een tweede vaccin van een anders soort wordt voor deze groep afgeraden. Alleen wanneer u 6 maanden voor de vaccinatie ( bewezen) corona heeft doorgemaakt kan 1 vaccinatie volstaan.

Zie ook het bericht van de gezondheidsraad 

 

Vanaf aanstaande zaterdag krijgen 60-plussers die nog niet zijn gevaccineerd opnieuw een uitnodigingsbrief voor coronavaccinatie op de mat. Daarmee willen RIVM, GGD en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) de mensen die nog niet zijn gevaccineerd bewegen om alsnog een vaccinatie te gaan halen. klik hier voor de informatie.

 

 

Publicatiedatum: 04-06-2021