Vaccinatie tegen COVID-19 tijdelijk gepauzeerd – Huisartsenpraktijk Wildemansteeg – Wijk bij Duurstede
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Wildemansteeg
Wildemansteeg 1 3961AP
Wijk bij Duurstede

Terug naar overzicht

Vaccinatie tegen COVID-19 tijdelijk gepauzeerd

Onze vaccinatie dag waarvoor u mogelijk deze week een uitnodiging heeft ontvangen (zie onderstaand de doelgroep), is gepland op 1 april (na 28 maart). Deze uitnodiging is verstuurd voordat de (landelijke) pauze in het vaccineren bekend werd. Deze dag kan alleen doorgaan wanneer er voldoende duidelijkheid is over de veiligheid van het vaccin. We hopen binnenkort een bericht te krijgen dat het vaccineren weer hervat kan worden. Wij zullen zodra er meer bekend is dit op de website zetten. Als de vaccinatie dag niet door kan gaan, zal u op termijn weer een nieuwe uitnodiging van ons ontvangen.

Houdt komende week onze website in de gaten. We hopen dat we onze patiënten snel en veilig kunnen vaccineren tegen corona.

update 19/3: wij gaan vaccineren op 1 april! 

Heeft u nog vragen over dit besluit? U vindt meer informatie op www.coronavaccinatie.nl. Ook kunt u met vragen naar het landelijk publieksinformatienummer van de overheid: 0800 – 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur bereikbaar).

 

Wilt u meer weten over vaccinatie tegen corona?

In deze folder van de overheid wordt de vaccinatie uitgelegd. Ook kunt u deze video bekijken waarin dit in eenvoudige taal wordt uitgelegd.

Of kijk op Thuisarts.nl voor betrouwbare informatie over de vaccinatie tegen corona.

Publicatiedatum: 15-03-2021