Corona vaccinaties door GGD – Huisartsenpraktijk Wildemansteeg – Wijk bij Duurstede
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Wildemansteeg
Wildemansteeg 1 3961AP
Wijk bij Duurstede

Terug naar overzicht

Corona vaccinaties door GGD

Op dit moment nodigt de GGD ouderen uit voor een corona vaccinatie op een aantal locaties (o.a. in Houten, Utrecht en Amersfoort). Dit is begonnen met de mensen van 90 jaar en ouder en inmiddels worden alle mensen van 80 jaar en ouder uitgenodigd. De verwachting is dat dit langzaam verder uitgebreid wordt.

Wanneer de huisarts of GGD bij mensen thuis kan gaan vaccineren is op dit moment nog niet bekend, daarom ook het dringende advies om zo mogelijk naar de locatie te gaan, dit mag met begeleiding en er zijn rolstoelen ed aanwezig. Tevens is het mogelijk wanneer u zelf geen vervoer heeft om de Wijkse dienst te vragen u naar een GGD locatie te brengen  (5 euro retour). U kan voor een ritafspraak (ritten zijn tussen 10.30 – 14.30 uur) bellen naar tel. 06-23083043.

Binnenkort worden wel de personen verblijvend in kleine instellingen ter plaatse gevaccineerd door mobiele teams vanuit de huisartsenpost Zeist. De instellingen hebben hiervan bericht gehad. Daar kan u dat navragen.

De (oudere) patiënten die uitgenodigd zijn echt niet naar een GGD locatie kunnen gaan (denk aan liggend vervoer) voor de corona vaccinatie worden op een later moment door de huisarts of GGD thuis gevaccineerd. Mocht dit bij u van toepassing zijn, kan u dit alvast aan ons laten weten.

 

 

 

Publicatiedatum: 07-02-2021