Klachtenregeling – Huisartsenpraktijk Wildemansteeg – Wijk bij Duurstede
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Wildemansteeg
Wildemansteeg 1 3961AP
Wijk bij Duurstede

Klachtenregeling

Een klacht? Bespreek uw onvrede met uw huisarts

De huisartsen en medewerkers van Huisartsenpraktijk Wildemansteeg staan voor persoonlijke en goede zorg. Het is natuurlijk mogelijk dat u niet tevreden bent over de geleverde zorg of behandeling. Dit horen we graag van u terug. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, kunnen wij proberen het voor u op te lossen en uw feedback over ons functioneren stelt ons in staat om onze praktijk te verbeteren. Wij nodigen u uit om hiervoor een afspraak met ons te maken.

Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.

U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE: www.skge.nl. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088 0229190. Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris echt niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is.

Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u vinden op www.skge.nl.

Wij volgen hierin de landelijke richtlijn volgens de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).